Ukategorisert

Ny grafisk profil for Lofotkraft-konsernet

Nylig lanserte vi Lofotkrafts nye grafiske profilhåndbok som skal hjelpe selskapene framover i tid til å samkjøre all sin kommunikasjon på en korrekt og merkevarebyggende måte. 

Oppdraget var spennende og utfordrende. Endel kjennskap til merkevaren var absolutt verdt å ta vare på, mens andre deler trengte en fornying som vi nå har avsluttet og Lofotkraft nå har tatt i bruk. 

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Fcolor%2Flayout.xml backgroundcolor=FFFFFF showflipbtn=true documentid=100504061516-f57cc54252cb4385a40b14c67ab115f6 docname=grafisk-profilhandbok-lofotkraft-v141 username=promonorge loadinginfotext=Grafisk%20profilhandbok%20Lofotkraft%20v1.1 width=566 height=350 unit=px]

Dette er Lofokrafts nye grafiske profilhåndbok. Den beskriver Lofotkrafts profil- program og gir retningslinjer for hvordan Lofotkrafts logo og øvrige deler av Lofotkrafts profil skal brukes, for å sikre en fortsatt sterk merkevare.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.