Ny konsernweb levert til Lofotkraft

Ny konsernweb levert til Lofotkraft

I forbindelse med at vi har levert en helt ny profil for Lofotkraft-konsernet har vi samtidig lansert Lofotkrafts nye nettsatsning, inklusive en helautomatisk mobil webutgave.

Fredag 5. juni lanserte vi Lofotkrafts nye konsernweb www.lofotkraft.no med Lofotkrafts helt nye grafiske profil og nye logo. Den nye nettløsningen er skreddersydd for kundene og skal raskt gi kunder og henvendelser via internett en hurtig tilbakemelding. Kundeservice er løftet fram til et helt nytt nivå og vi har sammens med Lofotkraft nå utviklet en hypermoderne webløsning som også letter mye av jobben internt i selskapet med  tanke på vedlikehold og oppdatering.

Lofotkraft valgte vår Joomla CMS-løsning som vi har integrert eksisterende kraftløsninger som Elwin og Lotus inn i. For ytterligere å styrke informasjonsflyten ut til Lofotkrafts kunder har vi også levert en komplett mobil-versjonløsning av samme nettsted. På den måten vil vi som kunder alltids finne oppdatert informasjon i tilfellet feil i strømnettet enten via nettsiden, mobiltelefonen, via SMS eller vakttelefonen. 

For å sjekke ut Lofotkrafts mobilversjon så skriver du bare inn lofotkraft.no i nettleseren på din mobiltelefon, og du vil da automatisk få opp mobilversjonen.

Vi takker for tilliten fra Lofotkraft.

Hopp rett ned til innholdet