Ukategorisert

Ny konsernweb levert til Lofotkraft

Ny konsernweb levert til Lofotkraft

I forbindelse med at vi har levert en helt ny profil for Lofotkraft-konsernet har vi samtidig lansert Lofotkrafts nye nettsatsning, inklusive en helautomatisk mobil webutgave.

Fredag 5. juni lanserte vi Lofotkrafts nye konsernweb www.lofotkraft.no med Lofotkrafts helt nye grafiske profil og nye logo. Den nye nettløsningen er skreddersydd for kundene og skal raskt gi kunder og henvendelser via internett en hurtig tilbakemelding. Kundeservice er løftet fram til et helt nytt nivå og vi har sammens med Lofotkraft nå utviklet en hypermoderne webløsning som også letter mye av jobben internt i selskapet med  tanke på vedlikehold og oppdatering.

Lofotkraft valgte vår Joomla CMS-løsning som vi har integrert eksisterende kraftløsninger som Elwin og Lotus inn i. For ytterligere å styrke informasjonsflyten ut til Lofotkrafts kunder har vi også levert en komplett mobil-versjonløsning av samme nettsted. På den måten vil vi som kunder alltids finne oppdatert informasjon i tilfellet feil i strømnettet enten via nettsiden, mobiltelefonen, via SMS eller vakttelefonen. 

For å sjekke ut Lofotkrafts mobilversjon så skriver du bare inn lofotkraft.no i nettleseren på din mobiltelefon, og du vil da automatisk få opp mobilversjonen.

Vi takker for tilliten fra Lofotkraft.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.