Ukategorisert

Ny kundeweb lansert trykkmann.no

Ny kundeweb lansert trykkmann.no

Vår gode kunde Trykkmann Skilt og Design har nå fått lansert sitt eget nye nettsted.

Gjennom det nye nettstedet er deres nye kundeportal blitt mer kundevennlig og fått et helt nytt design. Samtidig tilbyr de nå en effektiv og miljøvennlig visning av deres produkter, med egne store bladbare e-katalog visninger.

Alle produkter, områder og kontakten til deres kunder er nå forbedret, de har også fullt redigeringsverktøy gjennom sin egen publiseringsløsning. dette vil igjen gi dem og kundene en god daglig opplevelse i sitt arbeide.

Vi takker for et godt og hyggelig samarbeide og ønsker kunden lykke til, vi følger dem videre i sin satsning for kundene. 

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.