Ukategorisert

Nye e-Katalog kunder

Nye e-Katalog kunder

Gjennom året 2010 og i starten av 2011 har vi fått flere nye kundeavtaler for e-Katalog-visning av brosjyrer, magasiner og rapporter. Her er det nesten ingen begrensninger.

Gjennom denne visningsformen øker våre kunder sin attraktivitet, samt gir kunden en ny interaktiv presentasjon og visning av deres informasjons og reklamemateriell. I tillegg øker dette klart budskapslevetiden samt sparer selskapene og miljøet for større nye porto og trykkekostnader. 

Siste kunde som vi fikk avtale med er Nasjonalt kompetansesenter for læring og mestring – NK LMS v/ Oslo universitetssykehus. Vi takker for tilliten og fortsetter samarbeidet.

Her kan dere se et par eksempel på deres e-Katalog visninger, klikk på bildet under her og se selv:

sosken_i_fokusungdom_i_fokus
Vi ønsker nye kunder velkommen til et spennende e-Katalog år. 

Her legger kundene vekt på kostnadsbesparelser og økt levetid, samt en klar miljøprofil for deres allerede samt nye utformede budskapsmateriell. 

Et annet eksempel er vår egen brosjyre, den finner dere ved og klikke på bildet under;
pn_e-katalog_2011

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.