Nyheter

Nyhet! Unike refleksjakker med logotrykk

Nyhet! Unike refleksjakker med logotrykk

Vi planlegger en forhåndsordre av et godt og helt nytt refleksprodukt. Vil dere ha synlighet og sikkerhet så er dette et høyaktuelt produkt. Du kan få logo nede bak på ryggen og foran til høyre for glidelås. CE EN 20471 sertifisert.

Ved bestilling til vår forhåndsordre er stykk pris kun 990,- eks trykk, frakt og mva. Bestillingfrist 10. januar. Produksjonstid 9-10 uker.

Jakken finnes som herre og damemodell i størrelsene XS, S, M, L, XL og XXL. Minimumsbestilling på 3 stk.

blinkende-refleksarmbandForhåndsbestill nå innen
10. januar 2016 og du får med et refleksbånd med lys!

 

Logo sendes på epost til:  yngve@promonorge.no

 

Vanntette refleksjakker med logo

sidepanel-OutdoorJackets-TheMaterialMaterialet

Stoffet er vevd med millioner av høyreflektive små kuler som speiler selv svake lyskilder tilbake og gjør jakken nesten lysende og veldig lett synlig i mørketiden. Materialet har en eksepsjonell vanntetthet på hele 5,000mm kapasitet for de mest regntunge dagene. Sømmene innvendig er tapet slik at ingen vanndropper kommer gjennom hverken sømmer eller glidelåser.

sidepanel-OutdoorJackets-TheliningInnsiden

Jakkene har en myk mesh-polstring for å gjøre den mer luftig inntil kroppen samtidig som den er behagelig å ha på.

 

sidepanel-OutdoorJackets-PocketsLommer

To lommer tilgjengelig fra brystet, en innerlomme med lynlås og en stor lomme nede bak på ryggen som gjør at du aldri trenger å streve etter å finne tak i det du har med på tur. Alle lommer på yttersiden kan også benyttes som ekstra ventilasjon for aktive turer.

sidepanel-OutdoorJackets-CuffErmene

En smart og slitesterk strammer for ermene er nyttig hvis du skal ut å sykle eller unngå å få trekk opp. Disse er justerbare og kan lett åpnes og lukkes ved hjelp av lynlås.

 

sidepanel-OutdoorJackets-AdjustablewaistStramming i sidene

Jakkene har smarte og justerbare strammere på begge sider av jakkene. Dermed kan du forme jakken akkurat slik du ønsker den raskt og med en hånd.

sidepanel-OutdoorJackets-UnderarmventilationVentilasjon under armene

Alle jakker kommer med vanntette glidelås for ventilasjon under ermene om temperaturen skulle stige. Du kan åpne hele 30 cm om du vil ha litt utlufting.

 

 

backventilationVanntett utlufting ved skuldre/bakdel

Alle jakker har innebygd en smart utlufting ved øvre bakdel og skuldre som slipper varm luft ut, samtidig som den hindrer alt regn inn.

sidepanel-OutdoorJackets-WaterproofZipVanntette glidelåser

Alle lengder med glidelås er helt vanntette og ikke den minste droppe med vann kommer inn.

 

 

sidepanel-OutdoorJackets-Micro-fleeceCollarMicrofiber krave

Rundt nakke og hals er det sydd inn en behagelig microfiber krave som varmer på kalde dager og puster ved varmere dager.

sidepanel-OutdoorJackets-HoodHetten

Denne modellen av refleksjakker har en lun hette i samme refleksstoff som jakken og har samme mesh-fór innvendig som resten av jakken. Hetten har hurtigjustéring med elastiske slitesterke strikk. 

 

 

Informasjon om EN ISO 20471

Dette sammendraget vil belyse forskjellen mellom EN 471 og EN ISO 20471.

Nylig ble EN ISO 20471 innført og vil på sikt erstatte EN 471. Alle nye produkter i markedet skal nå CE-merkes med EN ISO 20471. Ettersom materialtilvirkere og sertifiseringsinstitutt behøver noe tid til å teste og oppdatere all dokumentasjon, vil overgangen skje løpende under de neste årene. I denne overgangsperioden vil både EN 471- og EN ISO 20471 sertifiserte plagg finnes på markedet samtidig.

Den nye normen vil i hovedsak gi samme vern for brukeren, men det finnes noen viktige forskjeller som beskrevet under;

Omfang: Standarden stiller fortsatt krav til at et varselplagg skal: “visuelt signalisere brukerens tilstedeværelse”. Forskjellen er at EN ISO 20471 også kan benyttes ved høyrisikosituasjoner, og ikke bare til yrkesbruk. For mindre risikofylte situasjoner henvises det til andre normer.

Design: Grunnkravene som krav til synlig areale for fluoriserende materiale og refleksmateriale, samt tre klasseinndelinger beholdes. En forskjell er at designkravet er avhengig av hvilken del av kroppen plagget dekker, og ikke som tidligere der utgangspunktet var typen av plagg. I den nye normen må f. eks. alle plagg i klasse 3 dekke overkroppen og må minimum ha ermer med refleksmateriale eller buksebein med refleksbånd. Dette medfører at klasse 3 vester uten ermer ikke kan sertifiseres. Plagg kommer også til å kunne samsertifiseres for å oppnå klasse 3. Eksempel på dette kan være vest + bukse.

Materialkrav: Kravet til de tre definerte fluoriserende fargene er det samme, men materialet må nå også testes for antall vask som oppgis i vedlikeholdsanvisningen. I tillegg må plagget tørkes etter hver vaskesyklus. Det samme gjelder for refleksmaterialet. Den tidligere inndelingen av refleksmaterial i nivå 1 eller 2 forsvinner. Det har også blitt en del forandring på kravet til ikke-flouriserende materiale. Se mer detaljer om dette i hele redegjørelsen.

Merking: Merkingen har blitt forenklet slik at bare produktets klassifisering vises ved siden av symbolet. En viktig forandring er at også påvirkning av antall vask må forklares i brukerinformasjonen. Dvs. at det ikke bare er vask som påvirker plaggets levetid, men også andre faktorer som slitasje, smuss, o.l.

 

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.