Om oss

Om oss

Hvem står bak Promo Norge?

om-oss 07Promo Norge er et reklamebyrå med spisskompetanse innen design og kommunikasjonsløsninger for næringslivet. 

Vi har levert en rekke skreddersydde løsninger for bl.a. kraftbransjen, anleggsbransjen, reiselivsnæringen og bilbransjen.

Gjennom inspirasjon og skapertrang skal vi bidra til økt kundevekst for våre kunder. Derfor jobber vi målrettet med å skape effektiv reklame og kommunikasjon gjennom god design, kreativitet og engasjement.

Selskapet ble stiftet i februar 2006, og er slått sammen med Yngve Rødli Reklamebyrå for økt kompetanse på viktige satsningsområder. Hovedkontoret ligger i Lofoten – Svolvær. Vi leverer til kunder i hele Norge og flyttet hovedkontoret desember 2006 fra Oslo til Lofoten.

Våre erfaringer og kjennskap til en rekke fagbransjer bidrar til å lette den daglige kundefangsten og synliggjøringen av våre kunders produkter/presentasjoner.

Promo Norge har i dag hele sin stab trygt plassert i Lofoten og Svolvær, og er stolte over å ha et distriktsvennlig utviklingsmiljø på toppnivå som kan utvikle nyttige tjenester for næringslivet. Her har vi muligheter til friluftsliv og natur som ingen andre miljø i landet kan konkurrere med.

Ring oss i dag og kom i gang på få minutter: 76 07 30 30 eller besøk www.promonorge.no for å se andre produkter vi leverer.


Vis Promo Norge Reklamebyrå i et større kart

Hopp rett ned til innholdet