Ukategorisert

Om oss

Hvem står bak Promo Norge?

om-oss 07Promo Norge er et reklamebyrå med spisskompetanse innen design og kommunikasjonsløsninger for næringslivet. 

Vi har levert en rekke skreddersydde løsninger for bl.a. kraftbransjen, anleggsbransjen, reiselivsnæringen og bilbransjen.

Gjennom inspirasjon og skapertrang skal vi bidra til økt kundevekst for våre kunder. Derfor jobber vi målrettet med å skape effektiv reklame og kommunikasjon gjennom god design, kreativitet og engasjement.

Selskapet ble stiftet i februar 2006, og er slått sammen med Yngve Rødli Reklamebyrå for økt kompetanse på viktige satsningsområder. Hovedkontoret ligger i Lofoten – Svolvær. Vi leverer til kunder i hele Norge og flyttet hovedkontoret desember 2006 fra Oslo til Lofoten.

Våre erfaringer og kjennskap til en rekke fagbransjer bidrar til å lette den daglige kundefangsten og synliggjøringen av våre kunders produkter/presentasjoner.

Promo Norge har i dag hele sin stab trygt plassert i Lofoten og Svolvær, og er stolte over å ha et distriktsvennlig utviklingsmiljø på toppnivå som kan utvikle nyttige tjenester for næringslivet. Her har vi muligheter til friluftsliv og natur som ingen andre miljø i landet kan konkurrere med.

Ring oss i dag og kom i gang på få minutter: 76 07 30 30 eller besøk www.promonorge.no for å se andre produkter vi leverer.


Vis Promo Norge Reklamebyrå i et større kart

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.