Skiltplan Lofoten Explorer

I sommer leverte vi bannere, skilt og reklameflagg for Lofoten Explorer.

Fordelen ved å benytte værbestandige utebannere er flere. Kunden kan raskt endre bannerbudskap, eller flytte budskapene enkelt uten monteringskostnader. Bannerne kan benyttes på messer og aktiviteter og har ferdige sydde forsterkede kanter med seilduk-hull for hver 50cm. Dette sikrer stramme fine banene som vind og vær ikke får tak i.

Få bannere til byggeplassen, messestanden, på et stillas, dekorasjon på messer, i butikkvinduer, på husvegger osv.

Uansett om banneret ditt skal brukes på byggeplassen, scenen, messestanden eller på et stillas, så kan vi levere den riktige løsningen for deg.

Alle bannere leveres i stoff som kan bruker både utendørs og innendørs på messer. Produseres i brannhemmende stoff for godkjent bruk innendørs på messer. 

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.