Spesiallakkering.no lansert

Spesiallakkering.no lansert

Vår kunde Spesiallakkering AS fikk nå rett før jul sitt nye nettsted lansert, her er ny profil og web med egen publiseringsløsning samt en rekke nye funksjoner tatt i bruk.

spesiallakkering
I begynnelsen av november aksepterte Spesiallakkering vårt forslag til oppdrag, ide og utførelse. Her ønsket kunden seg en profilert fornyelse, samt egen mulighet til og redigere sitt nettsted, samtidig med hurtigere visning av sine produkter (rulleringsmodul) og utførte oppdrag. I tillegg har vi designet ett sett tilhørende medieannonser samt egen brosjyre for bedriftens produktområder.
 
Spesiallakkering AS er et godt innarbeidet lakkerings og karosseriverksted lokalisert i Svolvær og Lofoten. Her tilbys du også skadetaksering før de retter og lakkerer skadede kjøretøy som person og varebiler, motorsykler samt møbler som f.eks listverk, kjøkkenmøbler, dører etc. Kun fantasien setter her begrensning for lakkeringsjobb.
 
Firmaet eies og drives av Erik Amundsen. Sammen med seg har han Tommy og Sebastian som jobber med oppretting og lakkering, samt 2 på lakk/polering og klargjøring (lærlinger). Vi takker for tillit/oppdrag og ønsker kunde med samarbeidspartnere lykke til videre i satsningen.

Klikk på bildet under her for visning av deres nye nettsted ;

spesiallakkering_01

Hopp rett ned til innholdet