Ukategorisert

Spesiallakkering.no lansert

Spesiallakkering.no lansert

Vår kunde Spesiallakkering AS fikk nå rett før jul sitt nye nettsted lansert, her er ny profil og web med egen publiseringsløsning samt en rekke nye funksjoner tatt i bruk.

spesiallakkering
I begynnelsen av november aksepterte Spesiallakkering vårt forslag til oppdrag, ide og utførelse. Her ønsket kunden seg en profilert fornyelse, samt egen mulighet til og redigere sitt nettsted, samtidig med hurtigere visning av sine produkter (rulleringsmodul) og utførte oppdrag. I tillegg har vi designet ett sett tilhørende medieannonser samt egen brosjyre for bedriftens produktområder.
 
Spesiallakkering AS er et godt innarbeidet lakkerings og karosseriverksted lokalisert i Svolvær og Lofoten. Her tilbys du også skadetaksering før de retter og lakkerer skadede kjøretøy som person og varebiler, motorsykler samt møbler som f.eks listverk, kjøkkenmøbler, dører etc. Kun fantasien setter her begrensning for lakkeringsjobb.
 
Firmaet eies og drives av Erik Amundsen. Sammen med seg har han Tommy og Sebastian som jobber med oppretting og lakkering, samt 2 på lakk/polering og klargjøring (lærlinger). Vi takker for tillit/oppdrag og ønsker kunde med samarbeidspartnere lykke til videre i satsningen.

Klikk på bildet under her for visning av deres nye nettsted ;

spesiallakkering_01

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.