Tekstforfatter

Tekstforfatter

Vår tekstforfatter

 

Fokuser på det du er god på og overlat skrivingen til oss!
Det er kanskje på tide å overlate skrivingen til noen som er proff på tekst? Det hjelper lite å være knakende god på ditt fagfelt og ha gode produkter å selge hvis kundene går til konkurrentene fordi de ikke finner nettsiden eller ikke forstår budskapet du vil ha fram. Dårlig språk på nettsiden trekker også ned helhetsinntrykket av bedriften. Store internasjonale konsern ville aldri finne på å ha nettsider med skrivefeil og uklare formuleringer. Det burde ikke du heller.

Vi får det sagt
De færreste bedrifter er så store at de kan ansette egne språkeksperter. Det er her vi kommer inn. Vår tekstforfatter har omfattende språkutdanning og erfaring bl.a. som journalist og oversetter. Det innebærer trening på å sette seg raskt inn i nye temaer og fagfelt. Vi er også gode på å videreformidle budskap tydelig slik at alle forstår. Om du bruker byråer uten lokalkunnskaper, kan det lett snike seg inn pinlige faktafeil. Det slipper du om du bruker oss.

SEO, hva er nå det?
Det er ikke nok at nettsider er språklig korrekte og at budskapet ditt kommer tydelig frem. De aller fleste bruker Google når de skal finne en side og de rangerer søketreff etter hvor relevant innholdet er. Vi formulerer teksten slik at du ikke bare blir funnet, men havner høyest mulig opp på trefflisten. Det er dette som kalles for søkemotoroptimalisering  – SEO (Search Engine Optimization).

Fang inn kundene
De aller fleste er utålmodige når de leter etter noe på nettet og ingen blar til side to. Du kan betale for å havne øverst på siden, men disse treffene er tydelig markert som annonse og det er ikke alltid at det blir tatt like seriøst. Om du derimot står øverst både på betalte plasseringer og det som kalles for organisk søk, så kan du regne med at de som søker havner på din side.

Hva kan vi gjøre for deg?
Vi behersker alle sjangere: korte tekster for nettannonser og innlegg i sosiale media, pressemeldinger, presentasjonstekster for nettsider og sider på flere språk for de som har kunder utenfor landets grenser. Her i Lofoten er det mange små og mellomstore bedrifter i f.eks. turistbransjen som har kunder med andre morsmål enn norsk. Ta kontakt uansett hvilke behov du har. Vi kan høyst sannsynlig hjelpe deg.

Få profesjonell hjelp til å skrive gode tekster eller oversettelser

Hopp rett ned til innholdet