Trykkmann Skilt Design

Ny kunde som ønsket helt nytt nettsted med funksjonalitet. Her fikk vi oppdraget som skal gi selskapet en ny kommunikasjonsplattform og sterkere visualitet.

Trykkmann Skilt Design as er en moderne og fleksibel bedrift med 4 ansatte. 

trykkmann_logo

Selskapet produserer og leverer et bredt produktspekter innen skilt, trykksaker, gaveartikler, bil/ foliedekor og grafisk produksjon. Mange års erfaring i bransjen kombinert med moderne produksjonsutstyr gjør dem i stand til å møte kundens behov og krav.

De holder til i Havneterminalen på Stokmarknes, et steinkast fra Hurtigrutens Hus. De har derfor en sentral beliggenhet i Lofoten/Vesterålen, mellom Sortland og Svolvær. 

Vi takker for tilliten og arbeidet er igang.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.