Trykksaker

Trykksaker

Promo Norge leverer trykkeritjenester gjennom et nettverk av trykkerier i Skandinavia. Vi lar trykkeriene konkurrere om deg og ditt oppdrag. Dette skaffer din bedrift de laveste prisene, og tilbyr en meget god kundeservice underveis. Du kan også selv velge et eget mer lokalt trykkeri hvis ønskelig. Vi distribuerer ferdig materiell uansett valg. Vi lager design til alt som kan trykkes. Her er noen eksempel:

  • trykksakerÅrsmeldinger
  • Messemateriell som rollups og messevegger
  • Foldere, mapper
  • Plakater
  • Visittkort, brevark, konvolutter
  • Brosjyrer og kataloger
  • Emballasje
  • og mye mer…

Vår jobb er å skape god design. Gjennom design og et gjennomarbeidet budskap vil du lett skille deg ut å skape interesse og salg. I en travel hverdag blir man lett glemt, derfor fungerer en god brosjyre som en påminnelse om deg og tjenestene dere leverer. Utforming av tekst og design samt illustrasjoner for dine trykksaker. Med fokus på tydelig kommunikasjon og rent design, vil vi kunne hjelpe deg med å fronte din bedrift eller ditt produkt på en effektiv måte. Vi leverer dessverre ikke bøker. Ta kontakt for utforming av ditt budskap.

 

Hvorfor klarer vi å levere så rimelige trykksaker til hele landet?

1

Vi lar trykkeriene konkurrere om ditt oppdrag

Ut i fra trykksaken dere ønsker produsert, så velger vi de leverandørene som passer best til jobben. Disse konkurrer så om å gi deg det beste tilbudet uten at dette går ut over kvaliteten vi står for.

2

Personlig oppfølging

Ikke alle har erfaring med trykksaker og tekniske spesifikasjoner. Vi vil her være på din side og kvalitetssikre at du får akkurat det du er på jakt etter. Vi kan også følge produksjonen til en hver tid for å gi deg en status.

 

3

Både små og store opplag

Noen ganger har du bruk for små kjappe opplag, mens andre ganger trenger du større opplag i flere tusen eksemplarer. Vi leverer det du trenger til riktig pris og til rett tid. Du bestemmer selv om du ønsker digitaltrykk eller offsettrykk. Vi leverer trykksakene på døra til deg.

OBS! Siden vi er et design og reklamebyrå, så leverer vi kun trykksaker til kunder som vi samtidig gjør en reklamebyråtjeneste for. Vi formidler derfor ikke rene trykkeoppdrag.  

Få et tilbud  eller bestill via vår  webshop

Hopp rett ned til innholdet