Tjenester

Trykkeritjenester gjennom et nettverk av trykkerier i Skandinavia

Promo Norge leverer trykkeritjenester gjennom et nettverk av trykkerier i Skandinavia. Vi lar trykkeriene konkurrere om deg og ditt oppdrag. Dette skaffer din bedrift de laveste prisene, og tilbyr en meget god kundeservice underveis. Du kan også selv velge et eget mer lokalt trykkeri hvis ønskelig. Vi distribuerer ferdig materiell uansett valg. Vi lager design til alt som kan trykkes. Her er noen eksempel:

  • trykksakerÅrsmeldinger
  • Messemateriell
  • Foldere, mapper
  • Plakater
  • Visittkort, brevark, konvolutter
  • Brosjyrer og kataloger
  • Emballasje
  • og mye mer…

Vår jobb er å skape god design. Gjennom design og et gjennomarbeidet budskap vil du lett skille deg ut å skape interesse og salg. I en travel hverdag blir man lett glemt, derfor fungerer en god brosjyre som en påminnelse om deg og tjenestene dere leverer. Utforming av tekst og design samt illustrasjoner for dine trykksaker. Med fokus på tydelig kommunikasjon og rent design, vil vi kunne hjelpe deg med å fronte din bedrift eller ditt produkt på en effektiv måte. Vi leverer dessverre ikke bøker. Ta kontakt for utforming av ditt budskap.

 

Hvorfor klarer vi å levere så rimelige trykksaker til hele landet?

 

1

Vi lar trykkeriene konkurrere om ditt oppdrag

Ut i fra trykksaken dere ønsker produsert, så velger vi de leverandørene som passer best til jobben. Disse konkurrer så om å gi deg det beste tilbudet uten at dette går ut over kvaliteten vi står for.

2

Personlig oppfølging

Ikke alle har erfaring med trykksaker og tekniske spesifikasjoner. Vi vil her være på din side og kvalitetssikre at du får akkurat det du er på jakt etter. Vi kan også følge produksjonen til en hver tid for å gi deg en status.

3

Både små og store opplag

Noen ganger har du bruk for små kjappe opplag, mens andre ganger trenger du større opplag i flere tusen eksemplarer. Vi leverer det du trenger til riktig pris og til rett tid. Du bestemmer selv om du ønsker digitaltrykk eller offsettrykk. Vi leverer trykksakene på døra til deg.

 

OBS! Vi leverer kun trykksaker til kunder som vi samtidig gjør en reklamebyråtjeneste for. Vi formidler derfor ikke rene trykkeoppdrag.  

Få et tilbud  eller bestill via vår  webshop

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.