Boligweb for Vestvågøy Boligstiftelse

Vestvågøy Boligstiftelse (VBS) kom til oss med et ønske om en nettløsning hvor de kunne presentere all sin boligmasse, og samtidig filtrere ut hva som er var ledig og hva som var utleid/til salgs. Vi skreddersydde derfor en full salgsweb for boliger hvor VBS nå kan opprette nye eiendommer innenfor alle typer kategorier. Kundene kan nå søke etter ledige boliger, boliger til salgs og filtrere på antall soverom og størrelser. VBS kan nå selv enkelt legge ut boliger til leie, tildelingsboliger eller boliger til salgs. Kundene kan nå raskt orientere seg om det er kommet inn nye boliger, eller blitt ledig og kontakt VBS direkte via nettsidene. Vi takker for tilliten og oppdraget.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.