Blogg

Vi er nå en stolt HJERTEBEDRIFT

Vi er nå en stolt HJERTEBEDRIFT

Vi er stolt støttespiller til arbeidet Foreningen for Hjertesyke Barn har satt i gang. Som Hjertebedrift går vi inn med et fast beløp som går til å finansiere forskningsprosjektet LIVET SKAL LEVES.

Forskningsprosjektet LIVET SKAL LEVES

Som Hjertebedrift i 2016 er du med på å finansiere forskningsprosjekt LIVET SKAL LEVES –et omfattende og livsviktig forskningsprosjekt innen barnekardiologi. Et forskningsprosjekt om hjertefeil og overlevelse.

Vi skal forske og finne svar på:

  • Hva som er årsak til at barn med hjertefeil dør når de er små spedbarn.
  • Hva som er risikofaktorer for død og komplikasjoner hos barn med hjertefeil.
  • Hvordan vi skal oppdage hjertefeil så tidlig som mulig.
  • Hvilke er de beste undersøkelsesmetodene.

 

Visste du at…

når du som Hjertebedrift støtter dette livsviktige forskningsprosjektet, så støtter du også hjertebarnsfamilier i ditt eget fylke? 10% av overskuddet fra ditt bidrag blir ført over til Foreningen for hjertesyke barns lokallag. På den måten støtter din bedrift et forskningsprosjekt som redder liv, samtidig som du gir hjertebarn og deres familier i ditt lokalmiljø et bedre liv.

Vi håper flere bedrifter kan være med som støttespiller
og bli en HJERTEBEDRIFT.

 

hjertebedrift-logo-staende

 

 

Fil: Størrelse: Last ned:
Velkommen som Hjertebedrift 1.02 MB Last ned

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.