Vi er offisiell partner for Lofoten Freeride 2011

Vi er offisiell partner for Lofoten Freeride 2011

Promo Norge ble med på å dra i gang Lofoten Freeride i Kabelvåg som partner og eventbyrå for neste års storevent: Lofoten Freeride 30.03-03.04.2011. Vi leverte ny logo, grafisk profil, nettsted og publiseringsløsning med Twitter og Facebook-integrering. Vi heier på Kabelvåg og Lofoten Freeride!

Her er noen ord fra Crew bak Lofoten Freeride:
For første gang har vi fått et reklamebyrå i ryggen som i år har sponset Lofoten Freeride med en topp moderne nettløsning samt logo og helt ny og fresh grafisk profil.

lofoten-freeride-logo-wideWebløsningen gir oss som arrangør og våre sponsorer et utstillingsvindu få steder i Norge i dag kan skilte med. Vi har nå fått full integrering med sosiale medier som Facebook og Twitter. Dette er helt nytt og vil invitere til live twitter-meldinger som da automatisk dukker opp på nettsiden fortløpende. Så her kan både deltakere, sponsorene og øvrige fjell-fans bidra med sine kommentarer og oppdateringer.

Det er også muligheter for å kommentere alle våre blogg-innlegg som vi legger ut. Lofoten Freeride har i tillegg en egen video-seksjon hvor vi viser fram fristende videoklipp fra tidligere event, samt hvor videoer fra 2011 vil bli lagt ut.

Vi takker Promo Norge Reklamebyrå i Svolvær for at de gikk inn med full nettløsning og i tillegg laget helt ny grafisk profil for eventet. Så nå er vi klare til å starte oppkjøringen til neste års beste freeride-event i Lofoten – noensinne! Velkommen.

lofotenfreeride-web

Hopp rett ned til innholdet