Ukategorisert

Vi er offisiell partner for Lofoten Freeride 2011

Vi er offisiell partner for Lofoten Freeride 2011

Promo Norge ble med på å dra i gang Lofoten Freeride i Kabelvåg som partner og eventbyrå for neste års storevent: Lofoten Freeride 30.03-03.04.2011. Vi leverte ny logo, grafisk profil, nettsted og publiseringsløsning med Twitter og Facebook-integrering. Vi heier på Kabelvåg og Lofoten Freeride!

Her er noen ord fra Crew bak Lofoten Freeride:
For første gang har vi fått et reklamebyrå i ryggen som i år har sponset Lofoten Freeride med en topp moderne nettløsning samt logo og helt ny og fresh grafisk profil.

lofoten-freeride-logo-wideWebløsningen gir oss som arrangør og våre sponsorer et utstillingsvindu få steder i Norge i dag kan skilte med. Vi har nå fått full integrering med sosiale medier som Facebook og Twitter. Dette er helt nytt og vil invitere til live twitter-meldinger som da automatisk dukker opp på nettsiden fortløpende. Så her kan både deltakere, sponsorene og øvrige fjell-fans bidra med sine kommentarer og oppdateringer.

Det er også muligheter for å kommentere alle våre blogg-innlegg som vi legger ut. Lofoten Freeride har i tillegg en egen video-seksjon hvor vi viser fram fristende videoklipp fra tidligere event, samt hvor videoer fra 2011 vil bli lagt ut.

Vi takker Promo Norge Reklamebyrå i Svolvær for at de gikk inn med full nettløsning og i tillegg laget helt ny grafisk profil for eventet. Så nå er vi klare til å starte oppkjøringen til neste års beste freeride-event i Lofoten – noensinne! Velkommen.

lofotenfreeride-web

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.