VM i Skreifiske lansert!

I dag har vi hatt offisielt lanserings og overleveringsmøte med ledelsen til dette store årlige VM-arrangementet.

 

 

VMiSkreifiske logoVi har levert en stor løsning som arrangøren i årene fremover skal leve med, her er det designet ny logo og profil, nytt webdesign og nettsted samt en egen intergrert database/påmeldingsløsning som gjør tidligere 3 store oppgaver nå i 1 intergrert oppgave!

I tillegg har de nå en egen publiseringsløsning hvor de selv kan styre publisering, påmelding, fakturering og statistikk.

Dette er vårt årlige sponsede bidrag til hele regionen og til frivillige organisasjoner som virkelig trenger fornyet media og markedsløft, vi takker for et spennende og aktivt samarbeide til nå, og er sikre på at dette blir en ny verden for alle parter. Vi gleder oss alle til Mars 2013!

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.