Blogg

Unngå å bli straffet av Google – få HTTPS for kun 790,-

Unngå å bli straffet av Google – få HTTPS for kun 790,-

SSL gjør at all web-kommunikasjon som sendes mellom brukeren og nettsiden/serveren blir kryptert på en sikker måte. Det betyr at ingen kan snappe opp eller stjele informasjon på veien. Dette er viktig hvis du har en nettbutikk med betalingsløsning, et kontaktskjema eller en innloggingsfunksjon på nettsiden.

Google som er den største og viktigste søkemotoren har satt sikkerhet i høysetet. Google belønner nå de som bruker SSL på sin nettside; man kommer høyere opp i søkeresultatene. Den nye versjonen av Chrome advarer dessuten brukeren dersom man er inne på en side som ikke bruker SSL. Ta kontakt med oss i dag for å få SSL:  

Derfor tilbyr vi nå HTTPS for kun 790,-/år
for alle våre webkunder.

Unngå å bli straffet av Google, øk sikkerheten og synligheten. Bestill i dag!

 

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.